Wie ben ik

Mijn naam is Ilse Ockeloen. Ik ben deskundig in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen, waarbij psychische problemen, zoals autisme, ADHD en niet aangeboren hersenletsel en/of een verstandelijke beperking een rol spelen. Ik werk vanuit mijn hart, ben betrokken en empatisch. In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag meer over mijzelf.

Ieder mens is uniek

In mijn werk probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt. Met mijn positieve benadering, veel geduld en mijn rustige uitstraling en enthousiasme probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten op de persoon en in te schatten wat die persoon nodig heeft en daarop te anticiperen.

Autisme

Met autisme bedoelen we: ASS, klassiek autisme, asperger en PDD-NOS.
Mensen met autisme, denken, voelen en reageren anders dan de meeste mensen.  De hersenen verwerken de informatie op een  andere manier. Aan de buitenkant zie je niet altijd dat iemand autisme heeft. Het zit aan de binnenkant en is daarom zo moeilijk te begrijpen. Mensen met autisme hebben vaak moeite met overzicht houden en sociale relaties. Ze hebben bepaalde interesses. De prikkelverwerking voor zien, horen en voelen en ruiken is anders.